Riwall Pro kerti gép

  Riwall Pro kerti gépek! 

   

  NINCS NEHÉZ MUNKA, HA ÖN A RIWALL PRO KERTI GÉPPEL DOLGOZIK!

   

   

  RIWALL PRO KERTI GÉPEK

   

  NINCS NEHÉZ MUNKA, HA ÖN A RIWALL PRO KERTI GÉPPEL DOLGOZIK!

   
  A Riwall PRO számos kerti gépet vonultat fel palettáján

   

  Kínálatában megtalálhatóak a gyepszellőztetők, talajlazítók elektromos, vagy benzinmotoros kivitelben. Széles és megbízható kis és nagy teljesítményű elektromos fűnyíró kínálatot biztosít, amelyek könnyen kezelhetőek. A benzinmotoros fűnyíró választék is igen széles. Megtalálhatóak olcsóbb árfekvésű alap modellek, középkategóriás és prémium minőségű benzines fűnyírók is. Önjáró, oldalkidobós, fűgyűjtős és önindítós készülékek egyaránt. Ahová már nem lehet fűnyíróval odaférni ott pedig segít Önnek az elektromos szegélynyíró. könnyű megbízható modelljei. Abban az esetben ha nagyobb területeket szeretne nyírni hatékonyan akkor pedig segíteni fog a széles Riwll Pro fűkasza választék.A kertet művelőknek, veteményeskertek szerelmeseinek elengedhetetlen kelléke a kapálógép. Szintén elérhető elektromos és benzinmotoros kivitelben, amelyek nagyban megkönnyítik a talaj megművelését. A kertben található cserjék, bokrok, sövények nyírásában segíthet Önnek a sövényvágó. Legyen szó kisebb, vagy nagyobb nyírási munkáról, a Riwall Pro-val menni fog. A téli tüzelő aprításában segíteni fog az elektromos láncfűrész, vagy a nagyobb munkálatok elvégzésében a benzines láncfűrész, amelyek megbízhatóak és igen kedvező áron kaphatóak. Az ősz beköszöntével a kertesházak, családi házak közkedvelt terméke a lombszívó, lombfújó, továbbá a komposzt, vagy másnéven ágaprító. Természetesen a Riwall Pro ezekre is megoldást ad. A nyári melegben a kerti öntözési feladatokra még szivattyú választékkal is rendelkezik. A kertben még szükség lehet egy jó minőségű magasnyomású mosóra is, amely autómosásban, járdák burkolatok gyors tisztításában segíthet Önnek. 

   

   
  Egyre elterjedtebb, és közkedvelt termékei a RIWALL PRO márkának az akkumulátoros kerti gépei! A 40V-os akku rendszer 2,0Ah, 4,0Ah, sőt 6,0Ah-ás akkumulátorokat kínál, amelyek két féle töltővel rendelhetőek. Alap 2A-es töltővel, vagy 5A-es turbó töltővel, amellyel rendkívül kedvező időtartammal töltheti fel lemerült akkumulátorát. A Riwall Pro 40V-os akkumulátoros kerti gépei egységesek, tehát ugyan azzal az akkuval üzemeltethetőek, így Önnek rengeteg pénzt spórol.  A kapható termékek:

   

  RIWALL PRO AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ

   

  RIWALL PRO AKKUMULÁTOROS SZEGÉLYNYÍRÓ

   

  RIWALL PRO AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYVÁGÓ

   

  RIWALL PRO AKKUMULÁTOROS LÁNCFŰRÉSZ

   

  RIWALL PRO AKKUMULÁTOROS LOMBFÚVÓ  A teljes akkumulátor és töltő választék : ITT ÉRHETŐ EL!

   
  A Rivall márka megalkotóinak a legfontosabb elképzelése, mozgatója és célja a következő volt. Minőségi komponensekkel felszerelt, robosztus gépek kifejlesztése, attraktív külsőbe csomagolva, amely egy rendkívül kedvező, kellemes árfekvéssel párosul.  A rendkívül kedvező ár tehát nem a kevésbé minőségi komponenseknek köszönhető. Ez gyakori jelenség egyébként hasonló árfekvésű kerti gépeknél. A Riwall Pro kerti gépek nagyon alacsony szervizelési igényekkel rendelkezik, ebből adódóan alacsonyak a garanciális szerviz költségek is. A szervezeti felépítés, a gyártó és végfelhasználó közötti állomások minimalizálása, illetve az ügyes és modern munkafolyamat szervezések a termékek fejlesztésénél és a gyártás előkészítésénél. Ez az amivel a RIWALL PRO versenyképes. 

     A Riwall Pro kerti gépeket ezt követően olyan megbízható gyárak készítik, amelyek más, nagyon neves márkák termékeit is gyártják. Ezeknek a gyáraknak rendkívül nagy előnye a kimagaslóan magas szintű minőségbiztosítás, minőség ellenőrzés. Minden új Riwall termék nagy odafigyeléssel, gondossággal tesztelt, és többségük a közép-európai viszonyoknak megfelelő környezetben is átesett megfelelő tesztelésen. A tesztelések során az információkat azonnal továbbítják és átültetésre kerülnek a gyártási folyamatba. Ez biztosítja a Riwall Pro minőségét, ezért működnek olyan jól ezek a kerti gépek. Abban az esetben, ha valami mégis elromlik, a végfelhasználó mindig bizalommal fordulhat a kereskedőhöz, aki a probléma legoptimálisabb megoldását fogja javasolni számára. Ezen felül természetesen a Riwall Pro rendelkezik országos lefedettségű minőségi garanciális szervízhálózattal is.

   

  Amennyiben, tehát jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szervíz háttérrel rendelkező kerti gépet keres, amelynek még az ára is elfogadható akkor a Riwall megfelelő választás lehet az Ön és családja számára.

   

   

  A Riwall PRO termékek 2+2 év, azaz 4 év meghosszabbított garanciával rendelkeznek! A meghosszabbított garancia feltételeiről a gyártó oldalán tájékozódhat.

   

  2020-ban a Riwall PRO, Csehország legolvasottabb kerti és szabadidős magazinja, a Receptář, több mint 100.000 olvasója körében végzett közvélemény kutatás alapján, elnyerte a "Csehország legkedveltebb kertigép márkája" címet. 

   

   

  Megnézem az összes RIWALL PRO TERMÉKET: KATT IDE!

   

   

  Vissza

  Kapcsolat
  barkacsgepbolt.hu ügyfélszolgálat:

  Telefon: +36-1-899-8374
  E-mail: info@barkacsgepbolt.hu

  barkacsgepbolt.hu üzlet
  1032 Budapest, Bécsi út 227.

  NYITVA TARTÁS:
  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
  Szombat, Vasárnap: zárva

  Üzemeltető: RauKer Szivattyú Kft.

  Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

  A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!