HECHT történelem és a fejlődés útja

  Végre nálunk is elérhető a HECHT KERTI GÉP és BARKÁCSGÉP

  Nézze meg mi mindent gyárt a kertmester HECHT.

  Hecht termékek kínálatunkban  A Hecht történelme, megszületése és története

   

  A “Hecht Garden Specialist” védjegy tulajdonosát 1994-ben cseh céltudatos tulajdonosok motivált közös jövőképpel alapították. 1998-ban a cég megkezdte első minőségi termékeinek forgalmazását, melyek megbizható és hatékony elektromos sövényvágók és fűrészek voltak. A belépő minőségi Hecht termékeknek köszönhetően gyors ütemű fejlődés következett. A tulajdonosok meglátták, hogy szükség van minőségi kerti termékekre és az új technológiának köszönhetően a közép európai piacot meg is hódították. A mai álláspontok szerint a cseh és szlovák köztársaságokban évente több mint 130000 ezer fűnyíró került értékesítésre. Jelenleg Szlovákiában, Magyarországon és Lengyelországban rendelkezik saját telephellyel. A kerti gépek sikereit követően a HECHT megkezdte az akkus gépek széleskörű forgalmazását is.

   

  A legfontosabb a HECHT számára

   

  A termékek legkiválóbb tervezése, funkcionálisan tökéletes, biztonságos, ergonómikus kialakítással az európai ügyfelek és szabályok követelményeinek való megfelelés érdekében. A hatalmas számú eladásoknak köszönhetően a fent említetteket egy rendkívül kedvező verhetetlen ár egészíti ki. A grafikai munkával, szabályokkal és kézi könyvekkel kizárólag nyolc szakember foglalkozik azért, hogy Ön a lehető legmegfelelőbb tájékoztatást kapja a termékről. A vásárlói elégedettség kifejezetten elsődleges szempont. Az a tény, hogy a HECHT termékek kiváló minőségűek, például nagy értékesítési sikereket mutatnak a legigényesebb uniós piacon, Németországban, ahol rendszeresen kitűnő jeleket kapunk versenyképes tesztelésekben.  Nagy értékesítési hálózat, és garanciális szervíz lefedettség

   

  Ahogy a Cseh és Szlovák Köztársaságban, úgy Magyarországon és Lengyelországban is egyre több értékesítési pontot érhet el, ezzel együtt a szervízhálózat is bővül. A HECHT nagy kapacitású 1000 m2-es 12 méter belmagasságú alkatrész, pótalkatrész raktárral rendelkezik, ahol 18 speciálisan képzett munkatárs dolgozik, azért hogy Önnek minden szükséges alkatrészt, vagy pótalkatrészt át adhasson.

   

   

   

   

  A széles körű HECHT termékek

   

  A HECHT legfontosabb és piacvezető terméke a fűnyíró. Ezen belül található a palettán Hecht benzines fűnyíró, Hecht elektromos fűnyíró, de akad akkus fűnyíró is. A gyepápoláshoz minden további elektromos és akkus berendezés, kerti gép is megtalálható, úgy mint talajlazítók, gyepszellőztetők, kerti traktorok, szórógépek, permetezők. A kert ápolásához szükséges többi HECHT termék is elérhető, legyen az sövényvágó, láncfűrész, aprító, lomszívó, lombfúvó. Egyszóval minden ami a kertben szükséges lehet. A kertben használat kertészeti berendezéseken kívűl a HECHT a műhelyekben is megtalálta méltó helyét. A termékek között találhat elektromos és akkus fúrókat, csavarozókat, csiszolókat,heggesztőket, kompresszorokat, porszívókat, áramfejlesztőket, fűtőberendezéseket. A kora tavasztól késő őszig használatos kerti bútorok, garnitúrák és grillezők  is szép számban megtalálhatóak a HECHT palettáján, mely Önnek is kiváló alkalmakat biztosít egy kerti party alkalmával. Továbbá elektromos nyégykerekűeket és kétkerekűeket is találhat a kínálatban a gyerekek és felnőttek örömére egyaránt.

   

  A fent említett HECHT a barkacsgepbolt.hu kínálatában is megtalálható, nem véletlenül. Hiszen a személettel, gondolkodással, gondoskodással teljes mértékben egyet értünk és minőségi, remek ár/érték arányú termékeket kínálnak. Nem véletlenül a HECHT a kertmester.

   

   

  Vissza

  Kapcsolat
  barkacsgepbolt.hu ügyfélszolgálat:

  Telefon: +36-1-899-8374
  E-mail: info@barkacsgepbolt.hu

  barkacsgepbolt.hu üzlet
  1032 Budapest, Bécsi út 227.

  NYITVA TARTÁS:
  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
  Szombat, Vasárnap: zárva

  Üzemeltető: RauKer Szivattyú Kft.

  A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!