Graphite elektromos dekopírfűrész

   

   

  Mit érdemes tudni a Graphite márkáról, azon belül is a Graphite elektromos dekopírfűrészről!

   

   

  A Graphite elektromos dekopírfűrészek megbízható, tartós szúrófűrészek. Minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, a tartosság jegyében. Ezt bizonyítja, hogy a Graphite termékekre mindenféle regisztráció nélkül a végfelhasználók három év garanciát kapnak. A Graphite elektromos dekopírfűrészek magyarországi importőrtől származnak, és megfelelő szervízháttérrel rendelkeznek. Az elektromos szúrófűrész kiválasztásánál a vásárlás előtt ezeket az információkat mindenképpen érdemes mérlegelni, hiszen barkács kategóriában kevés gyártó kinál három év garanciát a termékeire. A Graphite tudja, hogy ha minőségi terméket készít bátran kínálhat rá három év garanciát!

   

  Milyen Graphite elektromos dekopírfűrésszel találkozhat a barkacsgepbolt.hu -nál?

   


  A belépő kategóriás 450W-os Graphite 58G047 elektromos dekopírfűrész

   

   

  A 450W-os Graphite 58G047 elektromos dekopírfűrész a hobbi barkácsolók kedvenc szúrófűrésze. Már ez a belépő kategóriás modell is rendelkezik fordulatszám szabályzóval, ledes munkaterület megvilágítással és 45 fokos szögben dönthető talpdőléssel jobbra és balra is. A csomagolás és szállítás papírdobozban történik a következő tartozékokkal: hatlapú kulcs, és 2db minőségi Graphite Bosch befogású fűrészlappal, mely fa vágására alkalmas. A vágásmélység fában maximum 55 mm, míg acélban 6 mm. Kifejezetten könnyű modell és ergonómikus felső fogómarkolattal van ellátva, hogy a munkavégzés még kényelmesebb legyen. Hobbi célra, otthoni barkácsoláshoz ideális választás!

   


  A felsőkategóriás 650W-os Graphite 58G067 elektromos dekopírfűrész

   

   

  A 650W-os Graphite 58G067 elektromos dekopírfűrész a profi ezermesterek kedvenc szúrófűrésze. Löket hossz 18 mm és az ingamozgás, előtolás mértéke három fokozatban állítható egy gyors mozdulattal. Természetesen a markolat elején elhelyezett fordulatszám szabályzóval rendelkezik. A löketszám 0-3100/perc. A talpdőlés jobbra és balra is 45 fokos szögben állítható, ezzel megkönnyítve a ferde vágásokat. Minőségi műanyag kofferben kerül kiszállításra fémcsatos záróval a következő kiegészítőkkel: 2db minőségi Graphite fűrészlappal mely fa vágására alkalmas, hatlapú kulcs, párhuzamos vezetősín, porelszívó adapter. A maszimális vágásmélység fában 65 mm, fémben pedig 8 mm. A munkaterület megvilágításáról ledes megvilágítás gondoskodik. A dekopírfűrész pengéjét egy erős és ellenálló polikarbonátból készült átlátszó borítás védi. Kifejezetten kézreálló elektromos dekopírfűrész, melynek markolata gumírozott borítással van ellátva, ezzel csökkentve a kézre ható rezgéseket. Ha egy minőségi felsőkategóriás elektromos dekopírfűrészt szeretne, akkor a Graphite 58G067 ideális választás lesz.

   


  A felsőkategóriás erős 800W-os Graphite 58G077 elektromos dekopírfűrész

   

   


  A 800W-os Graphite 58G077 elektromos dekopírfűrész a profi ezermesterek és profi szakemberek kedvenc szúrófűrésze. Löket hossz 18 mm és az ingamozgás, előtolás mértéke három fokozatban állítható egy gyors mozdulattal. Természetesen a markolat elején elhelyezett fordulatszám szabályzóval rendelkezik. A löketszám 0-3100/perc. A talpdőlés jobbra és balra is 45 fokos szögben állítható, ezzel megkönnyítve a ferde vágásokat. Minőségi műanyag kofferben kerül kiszállításra fémcsatos záróval a következő kiegészítőkkel: 2db minőségi Graphite fűrészlappal mely fa vágására alkalmas, hatlapú kulcs, párhuzamos vezetősín, porelszívó adapter. A maszimális vágásmélység fában 80 mm, fémben pedig 10 mm. A munkaterület megvilágításáról ledes megvilágítás gondoskodik. A dekopírfűrész pengéjét egy erős és ellenálló polikarbonátból készült átlátszó borítás védi. Kifejezetten kézreálló elektromos dekopírfűrész, melynek markolata gumírozott borítással van ellátva, ezzel csökkentve a kézre ható rezgéseket. Ha egy minőségi felsőkategóriás elektromos dekopírfűrészt szeretne, ami rendkívül erős akkor a Graphite 58G077 ideális választás lesz.

   


  Miért érdemes a barkacsgepbolt.hu -nál megvásárolnia a Graphite elektromos dekopírfűrészét?

   


  - remek ár/érték arányú elektromos dekopírfűrész
  - 3 év garancia
  - gyors szállítás, hiszen raktáron tartjuk
  - 14 napos elállási lehetőség és jog
  - minőségi és megbízható termék
  - valós és elérhető ügyfélszolgálat
  - nem csak webáruházunk van, hanem fizikailag is elérhető üzletünk
  - sok éves szakmai tapasztalat a barkácsgépek értékesítésében

   

   

  Dekopírfűrészlapok ITT!

   

   

  Kapcsolódó termékek

  Graphite 58G047

  Feszültség
  230V
  Teljesítmény
  450W
  Löketszám
  3000/perc
  Vágásmélység fában
  55 mm
  Vágásmélység műanyagban
  8 mm
  Vágásmélység fémben
  6 mm
  Döntött vágás maximum
  45 fok
  Ingyenes szállítás
  17 300 Ft

  Graphite 58G067

  Feszültség
  230V
  Teljesítmény
  650W
  Löketszám
  0-3100/perc
  Vágásmélység fában
  65 mm
  Vágásmélység műanyagban
  15 mm
  Vágásmélység fémben
  8 mm
  Döntött vágás maximum
  45 fok
  Ingyenes szállítás
  20 940 Ft

  Graphite 58G077

  Feszültség
  230V
  Teljesítmény
  800W
  Löketszám
  0-3100/perc
  Vágásmélység fában
  80 mm
  Vágásmélység műanyagban
  20 mm
  Vágásmélység fémben
  10 mm
  Döntött vágás maximum
  45 fok
  Ingyenes szállítás
  24 900 Ft

  Vissza

  Kapcsolat
  barkacsgepbolt.hu ügyfélszolgálat:

  Telefon: +36-1-899-8374
  E-mail: info@barkacsgepbolt.hu

  barkacsgepbolt.hu üzlet
  1032 Budapest, Bécsi út 227.

  NYITVA TARTÁS:
  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
  Szombat, Vasárnap: zárva

  Üzemeltető: RauKer Szivattyú Kft.

  Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

  A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!