Einhell a kertben és műhelyben

  Einhell akkumulátoros Power X-Change termékek a kertbe műhelybe

  EINHELL. NAGY TELJESÍTMÉNYŰ KÉSZÜLÉKEK,  AMELYEKKEL BÁRMI LEHETSÉGES. ÍGÉRETEINK.  Termékekkel kapcsolatos ígéretünk:  Kiváló minőségű és ár-érték arányú, modern, felhasználóbarát termékek és kimagasló szintű szolgáltatások: ezt kínálja Önnek az Einhell. Akár kerti, akár ház körüli munkához van szüksége segítségre, széles termékpalettánkon egészen biztosan meg fogja találni az Önnek  legmegfelelőbb készüléket. Termékválasztékunk: CLASSIC EXPERT EXPERT PLUS A Classic termékcsalád verhetetlen áron kínál készülékeket kezdő barkácsolóknak és mindazoknak, akik csupán hobbi szinten érdeklődnek termékeink iránt. Az Expert család erős és kiváló minőségű készülékei között  minden ezermester megtalálja a legmegfelelőbb szerszámgépet, legyen szó bármilyen munkáról. Az Expert Plus a legkiválóbb minőségű Einhell termékeket vonultatja fel: ez a termékcsalád az igazi profik választása  GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS ÍGÉRETÜNK 

   

  Célunk, hogy olyan funkcióban gazdag, biztonságos és minőségi termékeket  fejlesszünk, amelyekkel könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. Ennek biztosítása érdekében az alábbi garanciákat vállaljuk.

   100% kompatibilitás-garancia  A Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét  üzemeltetheti, és a sorozat bármelyik töltőkészülékével feltöltheti őket. Ezt a   vásárlástól számított legalább 10 évig garantáljuk.

   Einhell 2+1 év garancia  Az Einhell termékekre - garanciakiterjesztéssel - összesen 3 év jótállást vállalunk

   

  A garancia kiterjesztéséhez: KATT IDE!  AZ EINHELL ÉS BMW i MOTORSPORT.

   

  A BMW i MOTORSPORT FŐ PARTNERE. AZ AKKUMULÁTOROK JÖVŐJE - A JÖVŐ AKKUMULÁTORAI.   Mi a közös a Formula-E autóverseny sorozat jövőjében és az Einhell akkumulátoros készülékeiben? Mindkettő esetében ugyanaz a három tényező játssza a legfontosabb szerepet: teljesítmény, kitartás és hosszú élettartam. Mindezek figyelembe vételével a BMW i motorsporttal történő együttműködés logikus és egyben fontos stratégiai lépés is volt, amely új kommunikációs horizontot nyitott a konszern számára. Egyre több ezermester és hobbikertész tapasztalhatja meg azt a szabadságot, amelyet akkumulátoros készülékeink nyújtanak.  Büszkén jelentjük, hogy az ABB FIA Formula-E bajnokság 2018/19-es szezonjában az Einhell a BMW i Motorsport Fő Partnereként mutatkozik be. Célunk, hogy az együttműködés révén még jobb akkumulátoros készülékeket fejlesszünk, és ne csak a pályán, hanem a barkács üzletágban is megszerezzük az első rajtkockát.

   

   

  „HISSZÜK, HOGY AZ AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA A  KÖVETKEZŐ 10 ÉVBEN SZÁMTALAN TERÜLETEN FELVÁLTJA MAJD A HAGYOMÁNYOS, KÁBELES MEGOLDÁSOKAT -  LEGYEN SZÓ A LAKÁSBAN VAGY A KERTBEN VÉGZETT MUNKÁKRÓL. MINDEN ERŐNKKEL ÉS TUDÁSUNKKAL AZON FOGUNK DOLGOZNI, HOGY EGY MÉG TÖKÉLETESEBB  POWER X-CHANGE AKKUMULÁTOR PLATFORMOT FEJLESSZÜNK FELHASZNÁLÓINKNAK.

   

   Andreas Kroiss, az Einhell Germany AG igazgatótanácsának elnöke

   
  A BMW ÉS A FORMULA-E SOROZAT. FORMULA-E: PLATFORM A MOBILITÁS JÖVŐJÉÉRT.   A BMW i Andretti Motorsport a 2018/19-es szezontól kezdve gyári csapatként indul az ABB FIA Formula-E bajnokságban. A BMW iFE.18 konstrukcióhoz tervezett új BMW i erőátviteli rendszer olyan értékes információkat gyűjt a futamok során, amelyek nélkülözhetetlenek a jövő modelljeinek fejlesztéséhez. A bajnokságban gyűjtött tapasztalatok segítik a sorozat versenyautóinak továbbfejlesztését. Sőt, ezeket az információkat nem csak a Formula-E sorozat autóinak fejlesztéséhez, hanem a jövő közútra tervezett elektromos autóihoz - így például az iNEXT-hez is - felhasználják.   AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ELŐNYEI. AZ EINHELL ÉS AZ ÜGYFELEK EGYARÁNT PROFITÁLNAK A KÖZÖS MUNKÁBÓL.   Az E-Mobilitás és a Power X-Change akkumulátor platform tökéletes találkozása: innovációk, amelyek segítenek a jövő megvalósításában Széles körű lefedettség a Formula-E bajnokság egyre növekvő népszerűségének köszönhetően Multiplikátor hatás a BMW és a további együttműködő partnerek kommunikációjának köszönhetően Egyre komolyabb nemzetközi ismertség: a versenyek a világ különböző nagyvárosainak szívében kerülnek megrendezésre.

  EGY AKKUMULÁTOR VALAMENNYI KÉSZÜLÉKÉHEZ. MŰHELYBEN ÉS KERTBEN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA.
  Használja ugyanazt az akkumulátort valamennyi készülékéhez: így akár egyetlen* akkumulátorral is üzemeltetheti az összes kerti- és szerszámgépet. Végzett a kerti munkákkal? Vegye ki az akkumulátort a fűnyíróból, tegye át az excenter csiszolóba, és folytassa a munkát a  műhelyben.


   

   

  TWIN-PACK© TECHNOLÓGIA Ha egy készülék üzemeltetéséhez nem elegendő  egyetlen 18 V akkumulátor, akkor helyezzen be mellé egy másikat, és bővítse a kapacitást 36 V-ra.  Ez a Twin-Pack© lényege! A Dupla Twin-Pack technológia még hosszabb munkaidőt szavatol, hiszen ezzel a megoldással  már négy akkumulátor segíti a munkáját. Ha az első két akku lemerül, akkor a rendszer automatikusan a két darab tartalék akkumulátorról üzemel tovább.

   

   


  A teljes akkumulátor és töltő választék megtekintéséhez: KATT IDE!

   

   

  FORRADALMI TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK. A POWER X-CHANGE HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI.

   

  A forradalmi Power X-Change technológiának köszönhetően nem kell többé azon bosszankodnia, hogy túl rövid a hosszabbító, vagy egy talpalatnyi hely sincs a műhelyben a rengeteg akkumulátor és töltőkészülék miatt. Sőt, mostantól nem kell megkeresnie és össze- párosítania a szanaszét heverő készülékeket és tartozékokat sem! SPÓROLJON OKOSAN! Mostantól mindössze egyetlen akkumulátor* is elengedő lesz ahhoz, hogy a ház körüli összes munkát elvégezze, hiszen a nagy  teljesítményű akkumulátor termékcsalád valamennyi tagját felhasználhatja a sorozat összes készülékéhez, továbbá ugyanazzal a töltőkészülékkel fel is töltheti az összes akkumulátort. A kompatibilitásra 10 év garanciát nyújtunk, előre és visszamenőleg egyaránt: így biztos lehet abban, hogy a mostani akkumulátorokat a jövő készülékeihez is használhatja, illetve készülékeit az akkumulátorok későbbi generációival is üzemeltetheti majd. A sorozat készülékeit egy vagy két akkumulátorral és töltőkészülékkel együtt vásárolhatja meg. Van már Power X-Change akkumulátora és töltőkészüléke? Semmi gond! Vásárolja meg a készüléket akkumulátor nélkül! NEM CSAK PÉNZT SPÓROL, HANEM A KÖRNYEZETET IS ÓVJA. Kevesebb akkumulátorra és töltőkészülékre, ezáltal pedig kevesebb nyersanyagra és energiára lesz szüksége - így a környezetet is óvja. Számos Power X-Change készülékünk szénkefe nélküli motorral készül. Ezek a motorok hosszabb üzemidőt és élettartamot    szavatolnak, és nem igényelnek karbantartást sem. Mivel a termékek élettartama meghosszabbodik, ezért ritkábban kell lecserélnie őket. Minél kevesebbet kell utólag ráköltenie és minél 

    kevesebb terméket vásárol, annál inkább óvja a rendelkezésre álló erőforrásokat. Aktív Akkumulátor Felügyeleti Rendszerünk (ABS) segít abban, hogy az akkumulátorokat hatékonyan tölthesse fel, és így jelentős   mértékben csökkentse az energiafelhasználást is. A Twin-Pack© technológia lényege, hogy egyetlen 36 V akkumulátor helyett két darab 18 V akkumulátorral üzemeltetheti Einhell készülékeit. Ez a környezetbarát megoldás hozzájárul az akkumulátorok fejlesztésének és gyártásának hatékonyabbá tételéhez.

   

   

   Ha 36 V készülékekkel dolgozik, akkor 2 db 18 V akkumulátorra lesz szüksége!

   

  AKCIÓS EINHELL TERMÉKEINK MEGTEKINTÉSÉHEZ: KATT IDE!

   

   

  A POWER X-CHANGE AKKUMULÁTOROK FŐ TELJESÍTMÉNYMUTATÓI. A KÜLÖNBSÉG 3 PARAMÉTERBEN REJLIK.

   

  18 V, 5,2 Ah és 1260 W – az akkumulátorok vásárlásakor számos olyan adattal találkozik, amelyek az akkumulátor teljesítményét és működési idejét befolyásolják. Hadd magyarázzuk el, mit jelentenek az egyes mutatók egy személyautó példáján keresztül.
  Amperóra (Ah) 

   

  Az amperóra-érték (Ah) megmutatja, mekkora az akku- mulátorral működtetett készülék futásteljesítménye.  Ugyanúgy működik, mint az autó üzemanyagtartálya: minél nagyobb, annál több üzemanyagot tölthet bele, és annál nagyobb távolságot tehet meg az autóval  Volt (V) 

   

  A volt-érték (V) megmutatja, hogy mekkora az akkumulátor feszültsége. Folytatva az előző példát, a volt-érték megfelel a motor méretének, vagyis a hengerűrtartalomnak és ezáltal a motorban rejlő erőnek.  Watt (W) 

   

  A watt-érték (W) azt mutatja meg, hogy az akkumulátor  mekkora erőt képes leadni. Autók esetén ez a motor teljesítményének, azaz a lóerőnek felel meg.

   

   
  OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY. BÁRMILYEN FELADATHOZ.  Biztos, hogy a feladat elvégzéséhez szükséges legmegfelelőbb akkumulátort használja? Gondolja át, hogy praktikussági és kezelhetőségi szempontból, valamint a teljesítményt és az üzemidőt figyelembe véve mi lenne Önnek a legjobb megoldás.

  A legjobb teljesítmény biztosítása érdekében az alábbi termékcsoportokhoz 3,0 vagy nagyobb Ah kapacitású akkumulátorokat ajánlunk:  fűnyírók láncfűrészek talajlazítók sarokcsiszolók ágvágó fűrészek
   

   

   

  MAXIMÁLIS BIZTONSÁG. A LEGMODERNEBB AKKUMULÁTOR TECHNOLÓGIA.
  Mivel úgy véljük, a kábeles termékeket hamarosan teljes egészében felváltják az akkumulátoros megoldások, ezért egy olyan akkumulátor  platformot fejlesztettünk, amely megfelel a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak. A Power X-Change koncepciójában a kiváló minőségű vezérlőelektronika (ABS – Active Battery Management System) egyesül a legmodernebb lítium-ion technológiával, amely ezáltal hosszabb üzemidőt, nagyobb teljesítményt és nagyobb biztonságot szavatol.

   

  NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ LÍTIUM-ION CELLÁK

   

  A tervezési és gyártási folyamat során különösen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy akkumulátorainkat olyan kiváló minőségű és hatásfokú cellákból állítsuk össze, amelyek számtalan töltési és lemerülési ciklust követően, még a kb. 5 éves tesztelési időszak végén is biztonságos működést és maximális teljesítményt biztosítanak. A Power X-Change akkumulátoroknál nincs memória-effektus, ami azt jelenti, hogy bármikor szakítja meg vagy folytatja a töltést, az nem fogja megrövidíteni az akkumulátor élettartamát.

   

  RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS ÉS ELEKTRONIKA

   

  A kiváló minőségű elektromos alkatrészek és a jól megtervezett konstrukció  párosításából egy olyan ütésálló akkumulátor született, amely ellenáll a pornak, nem rozsdásodik, és nagyon jó hőelvezető képességgel rendelkezik.

   

  INTELLIGENS VEZÉRLŐELEKTRONIKA  ABS - AKTÍV AKKUMULÁTOR FELÜGYELETI RENDSZER

   

  A mikrochip-vezérelt akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan ellenőrzi és vezérli az elektromos és mechanikus alkatrészeket, kivételesen biztonságos működést és tartósságot szavatolva ezáltal. Nincs túltöltés és túlhevülés, az okos „alvó üzemmód” megoldásnak  köszönhetően pedig nincs mélykisülés. Az optimalizált töltési folyamat kíméli az akkumulátorokat, és meghosszabbítja az élettartamukat

   
  SZÉNKEFE NÉLKÜLI MOTOROK. HATÉKONYABB MUNKAVÉGZÉS - BRUSHLESS ENERGY.
  Számos Power X-Change készülék szénkefe nélküli motorral készül. Ezek a motorok hosszabb üzemidőt és élettartamot  szavatolnak, és nem igényelnek karbantartást sem.  Brushless Energy – Szénkefe nélküli motorok
  JOBB HATÁSFOK 

   

  Minimális súrlódásból származó veszteség - sokkal nagyobb   forgatónyomaték, sokkal hatékonyabb megoldás 

   

  HOSSZABB ÜZEMIDŐ 

   

  Nincs elpazarolt energia, mint a szénkefés motorok esetében, hiszen az 

    energiahozam optimális. Minél hosszabb ideig üzemel a készülék egy   feltöltéssel, annál kevesebbszer kell feltöltenie az akkumulátort. Ezzel   nem csak áramot spórol, hanem óvja a környezetet is.

   

   HOSSZABB ÉLETTARTAM 

   

  Kevesebb súrlódás, alacsonyabb üzemi hőmérséklet, kisebb mértékű   kopás. A szénkefe nélküli motorok élettartama jelentősen hosszabb,   mint a normál motoroké. Ha ugyanannyi ideig szeretne használni egy szénkefés motorral felszerelt készüléket, mint egy szénkefe nélkülit,   akkor bizony jó néhányszor meg kell majd javíttatnia (esetleg ki is kell cserélnie). Ne feledje: nem csak az erőforrásokkal spórol, hanem a  pénztárcáját is kíméli és a környezetet is óvja. 

   

  KOMPAKTABB KIALAKÍTÁS 

   

  Kompakt motorok, kompakt készülékházak. Egyszerűbb munka a  kisebb, vékonyabb kivitelnek köszönhetően. 

   

  NEM IGÉNYEL KARBANTARTÁST 

   

  Soha többet nem kell a szénkefékkel bajlódnia. A hagyományos  motorokban időről időre cserélni kell a szénkeféket. Ha szénkefe nélküli 

    készülékekkel dolgozik, akkor nem kell többet emiatt aggódnia. Nem   csak időt és pénzt spórolhat, de óvja a környezetet is.

   

   

  TELJES EINHELL KINÁLATUNK MEGTEKINTÉSÉHEZ: KATT IDE!

   

   

   

   

   

   

  Vissza

  Kapcsolat
  barkacsgepbolt.hu ügyfélszolgálat:

  Telefon: +36-1-899-8374
  E-mail: info@barkacsgepbolt.hu

  barkacsgepbolt.hu üzlet
  1032 Budapest, Bécsi út 227.

  NYITVA TARTÁS:
  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
  Szombat, Vasárnap: zárva

  Üzemeltető: RauKer Szivattyú Kft.

  Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

  A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!